joi, 1 mai 2008

Horoscopul job-urilor

Recunoaste ca din cand in cand mai arunci o privire peste horoscop, nu-i asa? Si totusi horoscopul nu este intotdeauna corect, se intimpla sa nu se potriveasca cu ceea ce se intampla in realitate, acest lucru te poate dezamagi. Surprinzator este faptul ca horoscopul poate defini o persoana si poate spune multe despre aceasta, deci nu este doar o afacere profitabila pentru unele persoane. Putem spune ca astrologia este o stiinta.

BERBEC (21 Martie - 19 Aprilie)

Trasaturi: Ambitios, inventiv, increzator si independent. Energia ta inspira persoanele din jurul tau si te face un adevarat conducator.

Job-uri compatibile: Cauta job-uri care necesita o imaginatie bogata si in care poti lucra independent. Jurnalismul, publicitatea, sunt domeniile care te avantajeaza cel mai bine. O pozitie de sef ti se potriveste ca o manusa, iti place sa fii in centrul atentiei.


TAUR (20 Aprilie - 20 Mai)

Trasaturi: Practic, loial, demn de incredere si perseverent. Ai pareri pe care le sustii cu tarie dar esti usor de enervat.

Job-uri compatibile: Ti se potrivesc job-urile ordonate pentru ca esti o persoana perfectionista. Ai potential pentru contabilitate si finante. Nativii inzestrati cu pasiune pentru creatie pot alege arhitectura, pictura etc.


GEMENI (21 Mai - 21 Iunie)

Trasaturi: Entuziast, comunicativ, optimist si insetat de cunoastere. Esti plin de pasiune, energie si ai o dorinta puternica de a experimenta lucruri noi.

Job-uri compatibile: Ravnesti dupa stimularea intelectuala, cauta job-uri in care vei fi in permanenta intr-o continua dezvoltare a cunostintelor. Orienteaza-te spre o cariera in cercetare, jurnalism sau un job in care sa poti calatori, sa-ti largest aria de cunoastere. Gemenilor le place sa-si foloseasca mainile, o cariera in constructii poate fi pe placul lor.


RAC (22 Iunie - 22 Iulie)

Trasaturi: Sufletist, energic, intuitiv si cu o imaginatie dezvoltata. Sensibilitatea, loialitatea simtul organizatoric sunt punctele tale forte.

Job-uri compatibile: Personalitatea ta reflecta intelegere, rabdare si energie; de aceea postura de profesor, psiholog sau orice job in care ai contact cu oamenii te avantajeaza. De asemeni poti alege sa lucrezi in justitie, adori sa fii de partea binelui.


LEU (23 Iulie - 22 August)

Trasaturi: Ambitios, increzator, optimist. Generozitatea ta ii poate determina pe cei din jurul tau sa te atace. Din fericire esti o persoana atenta la detalii si te poti apara de cei din jurul tau.

Job-urile compatibile: Cel mai confortabil te simti in postura de sef unde calitatile tale de conducator ies la iveala. O cariera in politica,film sau afaceri poate fi pe placul tau.


FECIOARA (23 August - 22 Septembrie)

Trasaturi: Atent,meticulos, prietenos si abil.Multumita rabdarii tale reusesti de fiecare data sa rezolvi cu succes orice problema.

Job-uri compatibile: Poti dezvolta o adevarata pasiune pentru medicina, cercetare sau invatamant. De asemeni poti sa te orientezi spre un post in domeniul calculatoarelor.


BALANTA (23 Septembrie - 22 Octombrie)

Trasaturi: Diplomat, idealist, creativ si sociabil. Felul tau placut de a fi te face demn de admirat.

Job-uri compatibile: Ai o capacitate dezvoltata de a citi personalitatea celor din jurul tau, de aceea o cariera in justitie te poate face sa scoti ce ai mai bun la iveala. Job-urile care te tin aproape de oameni sunt pe placul tau si te pot pune in valoare.


SCORPION (23 Octombrie - 21 Noiembrie)

Trasaturi: Motivat, energic si pasionat de tot ceea ce face. Resursele intelectuale cu care esti inzestrat ii fac pe cei din jurul tau sa se simta in siguranta in preajma ta.

Job-uri compatibile: Dorinta ta de a explora te poate indruma spre o cariera in politie, armata sau spionaj. Esti o persoana care tanjeste dupa aventura, de aceea nu excludem o posibila cariera in astronomie.


SAGETATOR (22 Noiembrie - 21 Decembrie)

Trasaturi: Optimist, sincer si un aventurier desavarsit. Iubesti calatoriile, lucrurile noi si iti place sa impartasesti si altora experientele tale.

Job-uri compatibile: Job-urile de natura filosofica, esti pasionat de stiinta, tehnologie si politica.


CAPRICORN (22 Decembrie - 19 Ianuarie)

Trasaturi: Responsabilitate, disciplina, ambitie si autoritate. Temperamentul tau autoritar te ajuta sa reusesti in tot ce-ti propui sa faci.

Job-uri compatibile: In domeniul matematicii te descurci excelent, de aceea te poti orienta spre o slujba de profesor. poti lucra in domeniul bancar, contabilitate etc.


VARSATOR (20 Ianuarie - 18 Februarie)

Trasaturi: Talentat, inovativ si creativ. iti place sa fii independent si sa traiesti dupa legile scrise doar de tine.

Job-uri compatibile: O cariera in domeniul artei te va pune in valoare. Fotograf, pictor, muzician, actor, toate acestea ti se potrivesc.

PESTI (19 Februarie - 20 Martie)

Trasaturi: Loial, calm si diplomat. Iti place foarte mult natura si miscarea. Iubesti oamenii si adori sa fii in preajma lor.

Job-uri compatibile: Rabdarea si dragostea pentru tot ce te inconjoara te indreapta spre o cariera in medicina veterinara, ecologie, sport si cam toate domeniile in care poti avea contact cu mediul inconjurator.

Niciun comentariu: